Julie løbetræner
Julie Høgh

Speciale: Løb

Erfaring: Løbet siden 2014 og på konkurrenceniveau siden 2017

Jeg hedder Julie, og jeg er løbetræner hos WE TRAIN AT HOME.

Jeg har selv løbet siden 2014, og på konkurrenceniveau siden 2017. Derudover træner jeg også HIIT, yoga, og styrketræning som supplement til min løbetræning. Til daglig arbejder jeg fuld tid som psykolog på Rigshospitalet, hvor jeg taler med pårørende og patienter, der lever med alvorlig sygdom tæt inde på livet. Desuden arbejder jeg deltid som privatpraktiserende sportspsykolog og coach.

For mig er løb en stor kilde til livskvalitet og glæde. Det giver mig et frirum fra mit arbejde, hvor jeg ikke skal fokusere på noget alvorligt, men blot på at sætte den ene fod foran den anden og få frisk luft i ansigtet. Når jeg løber rolige ture finder jeg en indre ro og opbygger overskud til at tackle hverdagens udfordringer. Når jeg løber intervaller føler jeg mig stærk og let på samme tid, hvilket giver mig et enormt kick og energiboost.

Det motiverer mig at udfordre mig selv og at flytte grænser – og her er løb et genialt værktøj til at følge sin udvikling og opnå nye mål, som man ikke havde troet man kunne opnå. Men min største passion i livet er at gøre en forskel for andre mennesker – og det vil være min største fornøjelse at hjælpe dig til at nå lige præcis dit mål med din løbetræning!