Få de bedste HIIT træningsvideoer hos os!

Leder du efter et online træningskoncept, som kan hjælpe dig i form med HIIT træning hjemme?
Så er du landet det helt rigtige sted!

Vi har mere en 7 års erfaring med HIIT og hjemmetræning, og har haft over 7.000 forskellige personer igennem vores over 1.000 HIIT-træningsprogrammer.
Lyder det uoverskueligt? Måske for en nybegynder – men vi har gjort det helt simpelt for dig at starte!

Er du nysgerrig på hvordan vores træningsvideoer fungerer, så rul lidt længere ned på siden for at prøve en!

 

 

 

Prøv selv en af vores HIIT træningsvideoer

Vi tilbyder 3 forskellige træningsniveauer, så vi er sikre på at du kommer godt fra start.
Her kan du prøve en hjemmetræningsvideo fra vores let-øvet-niveau uden redskaber.

HIIT træningsvideo
Jeg elsker WE TRAIN AT HOME og hvad det har gjort for mig og min familie. Efter kun 4 måneder havde jeg tabt 17,4 kg, udelukkende ved at træne WE TRAIN AT HOME og lave en ændring i mine kostvaner. Jeg har også fået meget mere overskud, og jeg har det for første gang i mit liv godt med mig selv. Jeg håber at jeg kan inspirere andre til også at prøve!
Anita, WE TRAIN AT HOME medlem
Swipe for at se og læse mere om alle vores træningsformer
HIIT
Ida Wad, Christina Dahlgren & Samuel Martinez
HIIT er perfekt til dig, som gerne vil have effektiv træning på kort tid. Det er en af de mest effektive træningsformer, fordi du både taber fedt og opbygger styrke på samme tid.
Læs mere om HIIT
Yoga
Sophie Skytte & Michelle Løhde
Yoga er til dig der gerne vil træne en kombination af smidighed, udholdenhed og styrke, samtidig med at du får den meditative effekt og sved på panden.
Læs mere om yoga
Løb
Julie Høgh
Vores 5 km, 10 km og Halvmarathon løbeprogrammer er til dig der gerne vil komme i form med løbetræning. Vi har både programmer til dig der er begynder, og til dig der gerne vil forbedre din løbetid og teknik.
Læs mere om løbetræning
Pilates
Jodie Taylor
Få en bedre kropsholdning og en stærk og smidig krop med pilates. Pilates er for alle og vil især gavne dig, der har problemer med ømme led og muskler.
Læs mere om Pilates
Gravidtræning
Ida & Christina
Træn dig stærk og udholdende under graviditeten med vores særlige træningsvideoer til gravide. Du træner side om side med Ida og Christina igennem deres egne graviditeter, så I følges ad uge for uge til og med uge 40. Vores graviditetstræning tager hensyn til de gener, man kan have som gravid og har ekstra fokus på bækkenbund og mavemuskulatur.
Læs mere om gravidtræning
Efterfødselstræning
Christina Dahlgren, Ida Wad & Sophie Skytte
Vores efterfødselstræning er startskuddet til at komme i form igen på den helt rigtige måde. Vores efterfødselstræning genopbygger kroppen efter fødsel med særlig henblik på at få bygget en stærk core muskulatur og bækkenbund op igen.
Læs mere om efterfødselstræning
Office workout
Ida Wad & Christina Dahlgren
Vores Office workouts tager 5-10 minutter og kan udføres foran skrivebordet på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Det er med til at øge dine medarbejderes sundhed og energi i løbet af arbejdsdagen - uden at svede!
Læs mere om Office workout